Onze laatste aanwinst, blijkt echt een ware aanwinst.

Team Burggraaf

Laatst kochten we een doffer uit België genaamd Golden Balloon. Dit pracht exemplaar komt uit twee rechtstreekse Ludo Claessens duiven, en is ingeteelt naar De Grote van Ludo. De naam Golden Balloon zegt eigenlijk al genoeg, het is een waren helium ballon. We kochten hem op het feit dat hij perfect aan onze kwaliteit criteria voldeed zoals; afstamming, oog, bouw, en de vleugel.

Golden Balloon trok zeker onze aandacht door zijn vleugel, hij heeft namelijk aan beide zijden van zijn vleugel een elfde pen. Uit deze geweldenaar hebben we in 2012 maar één jonge duif geweekt voor de wedvluchten. Dit kwam omdat we hem later in het seizoen hadden. Maar één jong is genoeg dachten wij, als het maar een goede is!. Zijn dochter Us Favorite heeft zichzelf zeker onderscheiden van de rest van de kolonie. Deze duivin is bekroond tot duifkampioen jonge duiven in de Afdeling 5 (W), Zuid Holland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact information:

Team Burggraaf:
Terbregseweg 128
3056JX Rotterdam (NL)

Phone number:
+31 641535491

E-mail address:
Team-Burggraaf@outlook.com